اطلاع از مقدار قند خونتان می توانید از یک سنجش گر دیجیتالی استفاده نمایید. این روش بسته به اینکه از چه نوع وسیله ای استفاده شود متغیر است اما معمولاً یک قطره خون بر روی نوار آزمایش اشباع شده از یک ماده شیمیایی که با گلوکز واکنش انجام می دهد، قرار می گیرد. 

قبل از شروع دستهایتان را بشویید . سپس آنها را خشک نمایید . از یکی از دستهایتان که تمیز است با فروبردن سوزن به یک قطره خون بدست آورید.
محل مورد نظر آزمایش را که با مواد شیمیایی حساس شده با قطره خون بپوشانید، به مدت یک دقیقه منتظر بمانید(یا مدت زمان مورد پذیرش سنجش گر)
نهایتاً خون اضافی نوار را پاک نموده و بشویید و نوار مورد نظر را در داخل دستگاه دیجیتالی قرار دهید ،قند خون را آنالیز کرده و اغلب در همان لحظه میزان قند خون خوانده می شود.

روزی چند بار قند خونمان را اندازه بگیریم؟

مبتلایان به دیابت نوع یک باید روزانه ۴ تا ۷ بار و مبتلایان به دیابت نوع دو، باید بین ۱ تا ۴ بار با توجه به نوع و دوز داروهای مصرفی‌شان قندخون خود را با گلوکومتر اندازه‌گیری کنند. خوشبختانه دستگاه‌های جدیدی (CGM) نیز به بازار آمده‌اند که حسگر آنها مانند یک سوزن ظریف زیر پوست وارد می‌شود و برای ۳ تا ۵ روز قندخون را هر ۵ دقیقه یک‌بار اندازه‌گیری می‌کند. سپس دستگاه از روی پوست برداشته اطلاعات آن به‌وسیله نرم‌افزار مخصوص دانلود می‌شود و گزارش‌های مربوط به قندخون در قالب جدول ارائه خواهد شد. به این ترتیب پزشک به راحتی متوجه می‌شود قندخون هنگام خواب، فعالیت و… چه تغییری می‌کند و چه درمانی برای بیمار مناسب‌تر است.



آدرس :زاهدان - خیابان مصطفی خمینی روبروی ساختمان دی-

 تلفن مطب:054265879
 تلفن مطب:05424587
 موبایل :09305641335
 موبایل:09308754458